• slidebg1

  Beer Bike Bucharest
  Prima bicicletă cu bere din oraș

 • slidebg1

  Organizăm circuite în București
  Savurând bere locală

  Pedalăm prin București și bem bere locală
 • slidebg1

  Admirăm atracțiile orașului
  Pedalăm prin zona istorică și centrală

  Până la 15 persoane, 170€, 1.5/h, șofer inclus

WE ARE LOCATED IN THE CITY CENTRE OF BUCHAREST

The bike team
Beer Bike Bucharest SRL.

Ce este
bicicleta cu bere?

- Suntem localizati In Centrul Bucurestiului - Pentru Rezervari +31 622 104 941. . Bicicletele pentru petreceri sunt utilizate de câteva decade cu scop turistic sau pentru circuite private. Bicicletele de petrecere sunt adesea folosite pentru petreceri de personal și pentru petrecerea burlacilor sau burlăcițelor. Atunci când sunt disponibile ca atracție turistică sunt închiriate pe câteva ore sau cu ziua. Atunci când este utilizată împreună cu alcool o bicicletă pentru petreceri se închiriază cu șofer.

Dacă vrei să afli mai multe despre
Beer Bike Bucharest
te invităm să ne vizitezi canalul video de pe

Dacă ți-ai pus întrebarea
cum funcționează?

Bicicleta cu bere are o capacitate de până la 15 persoane dintre care numai 10 pedalează și bineînțeles există posibilitatea de a fi schimbate locurile în timpul călătoriei.

Planifică o călătorie personalizată
Combină diferite activități

Cu Beer Bike Bucharest se poate planifica o călătorie personalizată. Se pot combina diferite activități și se poate alege timpul de start precum și ordinea acestor activități.

Se pedalează numai așezat
În timpul călătoriei

Vă solicităm să rămâneți așezat pe tot parcursul călătoriei exceptând cazurile când șoferul vă permite să vă ridicați. Nu este permis să săriți de pe bicicletă deoarece este periculos și se pot produce accidente.

În timpul călătoriei
Obligatoriu comportament decent!

Șoferul are dreptul să refuze să mai servească alcool persoanelor în stare de ebrietate care nu mai pot prezenta siguranță pentru trafic. Șoferul are dreptul să întrerupă călătoria dacă consideră că o continuare a acesteia ar deveni nesigură și periculoasă atât pentru participanți cât și pentru public.

Alcool & Tutun
Numai peste 18 ani

Nu se servește alcool persoanelor sub 18 ani. La nevoie este posibil să vă solicităm un act de identitate. Nu servim și nu este permis să aduceți băuturi spirtoase în timpul călătoriei. Băuturile sunt servite reci în pahare. Fumatul este permis pe parcursul călătoriei.

Distracție și voie bună
În timp ce pedalăm

Este permis să cântați și să râdeți dar vă rugăm să nu strigați sau să faceți zgomot. Este interzis să agresați pietonii sau pe ceilalți participanți la trafic. Bicicletele noastre au sisteme de iluminare și de sunet. Utilizând conexiunea Bluetooth poți să asculți propria muzică.

Pauza de toaletă
Vine la momentul oportun

Pauzele pentru mersul la toaletă fac parte din circuit, prin urmare nu este cazul și nici nu este permis să vă faceți nevoile în public.

Dacă ești curios să afli
Cât costă?

Un grup de maxim 15 persoane, 1.5/h (inclusiv șofer) costă 170€.
Dacă doriți mai mult, se poate extinde perioada cu câte o oră a 40 EUR.
Bere sticla de la 2.00€, Cidru sticla de la 2.50€, Răcoritoare de la €2.00, Prosecco €15.

Garantăm o călătorie de neuitat!

Așadar ...
Ești pregătit să o faci?

Pentru a plasa o comandă trebuie să ne trimiți formularul de mai jos după ce completezi câmpurile obligatorii (*) sau să ne contactezi direct prin telefon, email sau WhatsApp. Te contactăm noi în legătură cu disponibilitatea unei biciclete și a contractului de închiriere.Datele noastre de
Contact

+31 622 104 941

+31 622 104 941

office@beerbikebucharest.ro

Strada Hristo Botev 6A, Sector 1, București, România